Pool-bad och vattenrutschkana

Idag åkte vi och badade efter frukost. Vi åkte till ett pool-bad här i Västerås, eftersom jag inte får bada i sjön än eftersom jag fortfarande har sår i huvudet sen jag slog huvudet i stenen. Men det var jättekul att bada i poolerna. Det fanns två små barnpooler som jag kunde bada själv i, också en stor som jag bara fick bada i om nån vuxen var med. Sen fanns det två JÄTTESTORA vattenrutschkanor vid den stora poolen. Jag tjatade på pappa en stund, och till slut så vågade han följa med mig upp och åka i dem. Åh vad kul det var. Sen åkte vi massor med gånger, och mamma åkte också. Förutom att bada så åt vi glass också, och solade lite. Fast jag solade inte så mycket, jag badade mest. I en av barnpoolerna fanns det en liten rutschkana med, den åkte jag säkert 100 gånger.

När vi hade badat klart åkte vi in till stan och åt sen lunch på Tabasco. Där var jag jättebråkig och ville bara springa omkring och busa. Till slut, fast inte förrän mamma och pappa blivit riktigt arga, så satte jag mig i vagnen och åt välling och var lugn en stund. Sen fick jag gå upp och leka på några klätterställningar som var i närheten medan de andra åt färdigt.Lämna ett svar