Eskilstuna zoo

I morse efter en sen frukost på altanen så packade vi in oss i två bilar och åkte till zoo i Eskilstuna. Åh vad spännande!

På zoo såg vi en massa djur. Apor, krokodiler, fåglar, tigrar och kängrus bland annat. Men det som jag tyckte var allra mest spännande var el-bilarna och traktorerna som man fick köra. Mamma och pappa förstod att det skulle vara det jag gillade allra mest, så jag fick inte köra bilarna förrän i slutet. Men oj vad kul det var. Jag ville bara köra och köra ända tills de stängde på djurparken, och det fick jag 🙂

Det fanns ett fantomen-land med på djurparken, och där stod Fantomens helikopter. Den testade jag såklart att klättra in i och köra. Det var jättekul med! Också fick jag hamburgare till lunch, det var mums. Också fanns det en lekpark med där jag lekte och åkte rutschkana.

När vi åkte hem sent på eftermiddagen så somnade jag som en stock i bilen. Det är tröttsamt att ha roligt! Då vi kommit hem igen busade jag med Fredrik och Jenny tills det var dags att sova för kvällen!


Lämna ett svar