Badar i bebis-poolen med mamma

Idag var vi på ett pool-bad inne i stan, eftersom brorsan inte får bada i sjön än, eftersom hans sår i huvudet kan bli infekterat då. Men det var kul det att det blev ett pool-bad, för då fick jag bada lite med. Det fanns två barnpooler, så jag fick bada med mamma i den minsta poolen. Jag tyckte det var sådär. Ganska mysigt men lite otäckt med. Men mysigast var att ligga i vagnen eller på filten och mysa. Tedde och Jenny passade mig medan mamma och pappa badade med brorsan. De åkte en jättestor vattenrutschkana, den ska jag också åka i när jag blir stor!

När alla badat klart så åkte vi in till stan och åt på restaurang. Jag var rätt så bråkig och ville absolut inte ligga i vagnen. Brorsan var också bråkig och sprang omkring och härjade, så mamma och pappa blev ganska så sura på oss.

På kvällen sen så myste jag på altanen med Tedde och Jenny medan de satt och kollade igenom sånger som de ska sjunga och spela på min och brorsans namngivning i början av september. Åh vad spännande det ska bli!


Lämna ett svar