Oldemor och oldefar hälsar på

i förmiddags så kom oldemor och oldefar och hälsade precis efter frukost, när jag och pappa var ute och sparkade boll. Då blev jag jätteglad. Vi fikade med dem, sen skulle de åka vidare. De skulle åka till farmor och farfar och hälsa på, i Lidköping!

Jag, mamma, pappa och Tett packade in oss i bilen och åkte till Stockholm sen. Vi skulle köpa kuvert till mina och Tetts namngivningsinbjudningar på Bookbinders. Vi gick runt en stund på stan i Stockholm. Jag var lite sur när vi var på Granit, då kom en av tjejerna som jobbade där med en ballong till mig som hon hade ritat en stor glad gubbe på. Så sa hon att om jag skulle få den glada ballongen så måste jag vara en glad pojke. Då lovade jag att vara det och då fick jag ballongen. Och då blev jag såklart jätteglad! Efter en stunds shoppande till så fikade vi på Drottninggatan och då fick jag glass. Mumsigt! Innan vi åkte hem köpte mamma och pappa med sig lite sushi som de skulle äta på kvällen sen. Hemma i Västerås har nämligen sushi-stället sommarstängt, så de hade lite sushi-abstinens nu mamma och pappa…

När vi kom hem busade jag som en vilde med min nya ballong. Tänk vad kul man kan ha med en ballong!!! Sen busade jag lite med Tett också, som blir jätteglad så fort jag lägger mig på golvet och pratar med honom.


Lämna ett svar