Min första konsert

I förmiddags så var vi och badade. Fast jag badade inget, jag låg bara på stranden och softade. Men brorsan, Björn, pappa och mamma badade en del, de sa att det var varmt och skönt i vattnet. Fast det tror jag inte på…

När alla badat klart så åkte vi hem och sen åkte vi iväg igen. Ett fasligt åkande. Vi åkte till Stockholm där vi skulle gå på konsert efter en indisk middag i Solna. Min allra första konsert, knappt tre månader gammal. Det var Sting som skulle spela, och det var jättemycket folk där. Jag fick hänga i selen på mammas och pappas bröst nästan hela kvällen, och fick ha ett par stooora hörselskydd på mig. Men jag var himla nöjd i selen, och somnade till och med trots hög musik. Jag var nog yngst av alla på hela konserten. ALLA vände sig om och pekade på mig där jag satt i selen i godan ro med mina hörselskydd, och log och skrattade mot mig (ja, verkligen alla, det var ingen som inte kommenterade mig). Björn tror att jag är världens sötaste bebis eftersom alla vänder sig efter mig. Mamma och pappa säger att det är såklart att det är så!


Lämna ett svar