Shopping på stan

I morse vaknade jag rätt tidigt och gick in till mamma och pappa och myste. Sen gick jag och pappa ner lite senare så jag fick välling och yoghurt. Ganska mycket senare kom Björn ner med, då hade han vaknat. Fast han såg knappt vaken ut, så jag frågade honom flera gånger om han verkligen var vaken (eru vaken Brörn?). Mamma kom ner sen också och då gick jag, pappa och Björn iväg och köpte frukostbröd medan mamma plockade fram lite och gjorde sig iordning.

När vi kom hem igen var det dags för frukost på altanen. Jag åt inte så mycket, bara en tredjedels bagel och lite gurka, sen lekte jag istället medan de andra åt. Mitt i frukosten vaknade Tett, då sprang jag upp till honom och sa till honom att han skulle vara tyst, för han störde mig. Så brukar mamma och pappa alltid säga till mig ”sssch, du stör Tett, han sover”.

Efter frukost kollade mamma, pappa, Björn och jag några grejor på datorn, sen tog vi en promenad ner till stan. Där blev det shopping för fulla muggar, fast vi hann inte med så många affärer ändå eftersom vi kom dit så pass sent.

Vi åt lunch i stan (kolla bilden på knasiga pappa och Björn) och jag fick glass och sen fick jag korv. Också shoppade vi lite till innan det var dags att gå hemåt igen. Vi skulle köpa godis på en jättestor godisaffär, men den hade stängt. Då handlade vi godis på videoaffären istället och sen gick vi hem. Då fick jag mat och sen var det dags för mig att sova. De andra skulle grilla på verandan medan jag sov. I morgon ska vi åka till Stockholm och gå på konsert, det ska bli spännande det. Det har jag aldrig varit på förut.


Lämna ett svar