Ser farmor Sting på scenen

I morse var det frukost på altanen som vanligt, sen åkte vi och badade. Jag spelade boll i vattnet med Björn och pappa, också simmade jag och busade. Det var varmt och skönt i vattnet, jag älskar att bada!

När vi badat en stund så gick vi upp till lekparken så jag fick leka en stund. Mamma, pappa och Björn köpte lunch medan på restaurangen, också åt de medan jag gungade i en stoooor gunga. Jag fick glass istället för mat, det var mums!

Sedan åkte vi hem och gjorde oss iordning och packade med oss en massa saker i bilen. Vi skulle nämligen åka till Stockholm och gå på konsert. Vi skulle se farbror Sting sjunga. Fast jag kallade honom ”farmor Sting” istället. Innan vi åkte så var jag duktig och kissade på toaletten!

När vi kom fram till Stockholm så var första anhalt middag hos mamma och pappas favoritindier Nirvana i Solna. Jag hade somnat i bilen på vägen dit så jag var lite småtrött, så jag satt mest i mammas och Björns knän och myste under middagen. Men lite ris petade jag i mig i alla fall, ris är alltid gott!

Sedan var det äntligen dags att åka och se ”farmor Sting”. Vi fick åka runt runt för att hitta parkering, men hittade till slut ett ställe där vi kunde stå. Sen packade mamma och pappa ut vagnar till mig och Tett och en massa andra saker, sen gick vi över en bro som gick över vattnet över till en holme som heter Riddarholmen. Det var jättemycket folk där, och en massa kändisar med sa mamma… Bara en liten stund efter att vi kommit så började nån sjunga och spela framme på scenen som var jättelångt framme, ända nere vid vattnet. Mamma frågade om jag visste vem det var som sjöng, och jag svarade glatt ”farmor Sting”. Jag och Tett fick fina hörselskydd att ha på oss, och alla på hela konserten tyckte att jag och brorsan var jättesöta och pekade och log mot oss.

Jag var vaken ända till extranumret när jag fick komma upp i mammas famn och titta på farmor Sting. Det var jättespännande, en massa lampor var det på scenen i alla möjliga färger. Jag och mamma dansade lite, och sen satte jag mig i vagnen igen och somnade bums. Sen sov jag hela vägen ända hem till Västerås, och märkte inte ens att mamma och pappa lastade mig både i och ur vagnen och bilen två gånger. Man blir trött av att gå på konsert!


Lämna ett svar