Får fin servis av Ellen

Ganska tidigt i förmiddags så kom Anton och hans mamma och pappa och hälsade på. Anton är en kompis till min storebror, de låg i sina mammors magar samtidigt, så de är lika gamla nästan. Vi fikade och jag fick sitta hos Antons mamma. Hon har en liten liten bebis i sin mage, så Anton ska också bli storebror lika som Moltas. Undrar om de också får en liten sån som jag eller om det är en flickbebis?

När Anton åkt hem så lagade mamma lunch och sen ringde det på dörren igen. Då var det Ellen och hennes mamma och pappa som kom. Ellen har nyss fyllt ett år, hon har nästan födelsedag samtidigt som jag. De hade med sig paket till mig och Moltas, jag fick en fin blå servis som jag ska äta på sen när jag blir lite större, och brorsan fick ett roligt koala-bröderna-spel.


Lämna ett svar