Med Ellen till stan

I morse var det en massa farbröder här och sprang som skulle installera larm och bredband och sånt… Typiskt, jag som hade velat sova, också kom de och störde.

Ellen och hennes familj var ju här i morse med, för de hade sovit över här hos oss, så när de vaknade så gick vi ner och åt frukost. Sen åkte jag och mamma med Ellen och hennes mamma och pappa i deras bil ner till stan. Moltas och pappa var hemma och väntade på att larmgubben skulle bli klar. Mamma köpte en fin fleeceoverall till mig på Polarn och Pyret som jag ska ha i höst. Sen kom pappa och Moltas också och då gick vi och åt lunch på Pizza Hut. Jag låg i vagnen under hela lunchen och spanade på Ellens pappa Tobbe, och pratade med honom.

Efter lunchen sa vi hej då till Ellen och hennes familj för de skulle åka hem till Lidköping igen, och sen åkte vi hem till oss och tog det lugnt resten av dan.


Lämna ett svar