Anton och Ellen kommer och hälsar på

I morse klev jag upp rätt tidigt. Sen vid tio-tiden så ringde det på dörren. Då var det Anton som kom och hälsade på! Gissa om jag blev förvånad. Och glad!

Anton hade med sig en snigel-fjäril till mig som snurrade när det blåser, som vi satte ute i rabatten. Sen visade jag Anton mitt rum, också busade vi en massa. Vi fikade glass och hallonpaj med Anton och hans mamma och pappa med, innan de skulle åka vidare hem till Antons mormor i Värmland.

En liten stund efter att Anton åkt iväg så ringde det på dörren igen. Då var det Ellen och hennes mamma och pappa som kom. Oj vad kul med en massa kompisar hela tiden! Ellen är lite mindre än mig, hon har ganska nyss fyllt ett år. Men hon var rolig att leka med ändå.

Mamma och pappa dukade fram lunch som vi åt ute på altanen sen och där blev mammorna och papporna sittandes medan jag och Ellen lekte och busade. Jag gick ut och lekte med barnen på gatan en sväng med, men då fick inte Ellen följa med, hon var lite för liten för det. Jag fick paket av Ellen med, ett roligt spel som jag och mamma ska spela sen nån dag!

På kvällen så grillade vi och åt på altanen igen. Jag tror knappt att mammorna och papporna gjorde annat på hela dan än satt ute på altanen och åt…


Lämna ett svar