Badar på altanen och Björn kommer

I förmiddags fick jag bada i min balja på altanen. Åh vad skönt det var. Pappa badade mig och brorsan var med och hjälpte till och skvätte vatten på mig. Men det gjorde inget, det var bara kul. Jag var sååå nöjd hela tiden, jag älskar att bada!

Efter badet åkte vi till tåget och hämtade farbror Björn, och sen åkte vi och åt på restaurang. Jag gnällde och ville inte alls ligga i vagnen, utan ville sitta i knä när mamma och pappa skulle äta. Efter maten gick vi och fikade, och då var jag också tjurig. Sen åkte vi hem igen för att åka iväg igen efter en liten stund till badstranden. Då hade det hunnit bli ganska sent, så det var inte så varmt längre. Men jag somnade gott i vagnen och märkte inte ens att de andra badade och plaskade med bollen i vattnet.


Lämna ett svar