Till stan med Ellen

I morse kom det hit nån som skulle kolla på varför vårt bredband inte funkade. Han kom jättetidigt, så pappa klev upp och öppnade för honom. Bredbandet sitter inne i mitt rum, så pappa bar in mig till deras rum så att jag inte skulle vakna. Men det gjorde jag ändå, även om jag låg och myste med mamma en stund innan jag gick och kollade vad de höll på med.

Lite senare gick vi ner och fixade frukost till alla. Ellen och hennes föräldrar hade sovit över här, för de bor ju ända i Lidköping. Medan vi fikade frukost så var det en annan gubbe här som installerade larm med. En väldans massa folk springades med andra ord…

När frukosten var avslutad så åkte mamma och Tett med Ellen och hennes mamma och pappa ner till stan. Mammorna skulle nog shoppa lite tror jag… Sedan när larmgubben var klar så åkte jag och pappa ner till stan med och mötte upp dem. Inte så långt efter vi kommit dit var det dags för lunch. Det blev pizza hut och jag var bråkig som sjutton. Men lite mat fick jag i mig i alla fall.

Efter lunch sa vi hej då till Ellen och hennes familj för de skulle åka hem till Lidköping igen, och vi åkte hem till oss och tog det lugnt resten av dan.


Lämna ett svar