Ramlar ur soffan

I morse ramlade jag ur soffan när pappa var nere med mig medan Tett och mamma fortfarande sov. När jag ramlade så bet jag mig i läppen och blödde massor, så mamma kom nedspringades när hon hörde hur jag skrek (och pappa ropade på henne med, för han var rädd att jag slagit tänderna). Efter frukosten så spelade jag fotboll med mamma, och sen kom pappa och spelade med mig en stund.

Sedan åkte vi till Ikea och shoppade en massa. Vi åt lunch på Pizza Hut med på deras uteservering, det var mums det, jag fick pasta och köttfärssås. Sedan sov jag middag i bilen, och medan så handlade mamma och pappa en massa. Bland annat hade de köpt filmen ”Elias” till mig som jag fick titta på sen på eftermiddagen/kvällen när mamma och pappa fixade på kontoret. Lillebror fick en lekbåge som jag blev lite avis på, jag hade gärna bytt ut alla mina leksaker mot hans lekbåge, men den fick jag inte låna. Typiskt. Men jag lekte lite tillsammans med brorsan i hans lekbåge i alla fall, det var kul.

Lämna ett svar