Banken och hälsar på Anton

I dag kopplade vi på släpvagnen på bilen och åkte med vagnen till Spånga. Där åkte vi först till banken, där var jag jätteduktig och ritade på kvittot och lekte med miniräknaren medan mamma och pappa fick betalt för lägenheten. Sedan åkte vi till sopstationen med skräpet som var i vagnen (spännande att åka med vagnen tycker jag, jag sitter och kikar på den när vi åker bilen). Sen åkte vi till oldemor och oldefar och lämnade vagnen där, för det var ju oldefars vagn som vi lånat. Därefter bar det av till restaurang med oldemor och oldefar, för det var dags för lunch. Vi satt på uteservering och jag fick äta korv och potatis, det var gott. Sedan byggde jag och oldemor ett jättejättelångt sugrör som jag fick testa sen. Efter lunchen när vi sagt hej då till oldemor och oldefar så var det äntligen dags att åka till Anton som jag tjatat om hela dan. Där busade jag med Anton i hans rum med alla hans grejor, vi hade jättekul. Pappa och Antons pappa åkte och hämtade Anton mamma och pappas bil och sen lekte jag och Anton på verandan medan föräldrarna fikade. Sedan fick jag följa med Anton och hans pappa och spela fotboll efter fikat. Jag blev ledsen när vi skulle åka hem men det gick över när mamma och pappa lovade att jag skulle få en välling i bilen. Efter vällingen somnade jag i bilen och märkte inte ens att pappa var in på ikea och köpte en köksstol till till vårt nya köksbord, för jag vaknade inte förrän vi var hemma i Västerås igen.


Lämna ett svar