Ingen badkruka här inte

Idag när vi var och handlade på Ica så råkade jag ramla rakt in i en hylla. Där stack det ut piggar som det skulle hänga saker på, och jag fick den mitt under ögat. Pappa som såg vad som hände blev jättejätterädd och svimmade nästan, för han trodde att piggen gick rakt in i ögat på mig. Som tur var så träffade den precis under, och jag klarade mig undan med en blåtira. Men det gjorde jätteont så jag grät massor…

På eftermiddagen åkte vi till badstranden hela familjen. Jag har ju varit lite feg med att bada i sjön förut, och det var jag till en början idag med. Men sen, när mamma gick långt ut, så ville jag också följa med, och när jag väl vågat mig ut så långt som mamma så ville jag bara bada och bada och bada. Jag sa till mamma att jag simmade och sprattlade med benen, och jag och mamma busade massor. Sen badade jag med pappa när mamma var tvungen att gå in och ge Tett mat. Det var jättevarmt och skönt i vattnet!

När vi badat klart så åt jag äpple på stranden och provade pappas solglasögon, sen lekte jag i sanden tills det var dags att åka hem.


Lämna ett svar