Banken och vält ur bilbarnstolen

Idag åkte vi till Spånga för mamma och pappa skulle få betalt för sin lägenhet. Jag blev jättearg på banken, och skrek som bara den. Men brorsan han var snäll i alla fall och satt och ritade och tryckte på en miniräknare.

När vi var färdiga på banken åkte vi och slängde skräp som vi hade i kärran, sen åkte vi hem till oldemor och oldefar och lämnade den. Sedan åkte vi och åt lunch med dem på restaurang, fast jag sov hela tiden.

Efter lunchen åkte vi till brorsans kompis Anton och hans föräldrar. Där råkade mamma välta ur mig ur bilbarnstolen när hon bar mig i den utan att ha mig fastsatt. Rakt ner i deras klinkersgolv ramlade jag, och både mamma och jag blev jätterädda. Jag blev ledsen med, men fick som tur var tröst med lite mat, sen var det bra.

När vi kom hem på kvällen fick jag välling i flaska av pappa, det var smaskens!


Lämna ett svar