Vi bo här!

I morse så vaknade jag tidigt tidigt och smög in till mamma och pappa. Jag var tvungen att vara trött för Björn låg och sov i trädrummet.

Vi åt god frukost på altanen, och det var jättefint väder. Solen sken och det var supervarmt ute. Efter en stund kom farmor och farfar och hämtade Björn, så då sa jag hej då till alla och vinkade.

Mamma blåste upp och fyllde min pool med vatten sen, och jag badade medan mamma solade (oj vilken lyx att ha gräsmatta att sola och bada på tyckte jag och mamma). Mamma doppade i tetts ben i poolen med, men då blev han jättearg. Pappa hängde upp och testade en hängstol på verandan sen, och då ville jag också sitta och gunga i den. Men den var så där…

Efter bad och bus så sov jag middag på altanen sen. Åh vad roligt att bo här! Jag har gått och sagt ”vi bo här nu” hela dan idag, för det är lite svårt att fatta att vi inte ska bo i lägenheten i Spånga längre. Men bra är det att vi bor här nu!


Lämna ett svar