Dagis med pappa, björn och malin här, radiostyrd bil med björn

I morse gick jag och pappa till dagis igen. Det gick bara bra idag med, och vi var där i två timmar bara.

När jag kom hem hade Björn och Malin åkt till stan för att shoppa lite och för att Malin skulle träffa en kompis som bor här i Västerås. Men efter en stund åkte pappa och jag och hämtade Björn, och när vi kom hem fick jag ett paket av mamma och pappa. Det var en radiostyrd bil som jag skulle ha fått när jag fyllde år, men eftersom jag fick så många andra paket då så hade mamma och pappa väntat med det här paketet. Jag blev jätteglad, och jag och Björn gick ut och körde massor med bilen medan mamma och pappa packade inför imorgon. Imorgon ska vi nämligen åka flygplan till London, jag, mamma, pappa, Tett, Björn och Malin. Åh vad spännande!

Sedan gick Björn in och lagade mat till oss allihop, han gjorde en god pasta med tomatsås. Smaskens tyckte alla! Jag passade på att leka lite med Novalie medan Björn lagade mat, och sen somnade jag i soffan medan mamma, pappa och Björn satt ute och åt och åt på altanen tills det blev sent. När de kom in åt de godis från godisaffären, och sen kom Malin också hem, men då sov jag i min säng för länge sedan.


Lämna ett svar