Hälsar på hos gammelmomma och Stig

Idag åkte jag, mamma och brorsan till Sösjö och hälsade på gammelmomma, Stig och deras lilla vovve Lina. Jag var på strålande humör och satt i min babysitter och lekte och gurglade hela tiden medan de andra fikade och busade. Gammelmomma och Moltas lekte på golvet med motorcyklar, och jag önskade att jag också skulle vara stor nog att vara med. Men jag hade ju min Tigger att mysa med i alla fall som tur var.

När vi kom tillbaka till Träporten och mormor och morfar sen så kom Bettan och busade med mig i bilen, och jag skrattade så jag kiknade nästan. Men mamma lyckades ändå inte få ett enda leende-kort på mig, så fort hon plockade fram kameran blev jag grav-allvarlig.

Storebrorsan och morfar körde traktor sen på kvällen, och sen fick brorsan bada när han kom in. Då ville Vilmer (vovven) bada med, men det fick han inte!


Lämna ett svar