Tänk att det finns människor som aldrig dricker cola!?

Jag har kommit på mig själv med att känna att jag varit jätteduktig som klarat det här så länge utan problem. Och sedan har jag räknat efter antalet dagar och blivit helt nedslagen av hur så kort tid kan kännas så lång.

Jag har också börjat få tankar som "Tänk att det finns människor som aldrig dricker cola. Hur funkar de, vad har de att leva för!?".

Men, men, inga snedtramp ännu iaf. Dock har jag bestämt att jag ska fira min första "vita" månad med en 33cl cola light-burk och en 40g chips-påse samt en efterrätt bestående av tio godisar. Hoppas detta inte leder till att missbruket återkommer.

Veckans vikt:  75,1 kg  
Den här veckan: -0,4 kg 
Sedan start: +0,4 kg

6 reaktioner till “Tänk att det finns människor som aldrig dricker cola!?”

 1. Ja, godisvalet blir svårt.
  Med tanke på att vi aldrig kommit därifrån med under 2 kg (över 3 de flesta av gångerna).

  Men jag ska göra mitt bästa. Rapporterar självklart mitt urval här.

 2. Njae…
  för att tjata ännu mera ätardags-principen. Vilket är ungefär samma sak som detta. Så tycker jag inte att det underhåller begäret utan snarare tvärt om.

  Tom min guru Paulun tycker att man kan köra med ngt belönings-system när man varit ”duktig”. Så på din punkten, min kära mor, så är vi inte riktigt överens! 🙂

 3. Absolut…
  …men jag är villig att ta risken. Om inte annat för att se just om det kommer att innebära att jag får börja om, eller om jag kan klara 33cl cola light i månaden.

Lämna ett svar