Åker till mormor och morfar

I morse packade jag, mamma och Tett oss iväg i bilen för att åka till mormor och morfar. Det är en lång resa, så jag fick se på dvd. Jag såg superhjältarna flera gånger! Tett han satt framme med mamma och lekte med sin snurrleksak, också sov han rätt mycket med. Vi åkte hela tiden ända till Tönnebro där vi stannade så att Tett fick en ny blöja och jag fick kissa. Sen åkte vi vidare igen. Mamma var så stolt över mig och lillebror, för vi var jättesnälla hela resan och gnällde ingenting!

När vi kom fram till mormor och morfar åkte vi till Träporten, för alla var där. Jag sprang och hälsade på alla och kramades. Lillebrorsan kramades han med med alla… Vi åt lunch där, sen åkte vi hem till mormor och morfar. Jag var noga med att säga till morfar att vi ju måste köra traktor, så när vi kom hem så gick jag och morfar direkt till traktorn och körde och körde och körde.

På kvällen kom gammelmomma (mammamomma) och Stig och var med och åt god middag och firade morfar som ju fyller år idag. Han fick paket från oss med filmer i som han samlar på, då blev han jätteglad 🙂


Lämna ett svar