Kör traktor och får en arbetsoverall

Idag när morfar jobbat klart på Träporten så kom han hem till oss och skulle hämta mormor och mig för att åka och handla en arbetsoverall till mig. För en sån behöver man tydligen ha när man ska köra traktor och jobba. Sagt och gjort, vi åkte och handlade en overall. Mamma och Tett fick stanna hemma. Sen när vi kom tillbaka var vi såklart tvungna att prova att jobba i min nya overall, så jag fick ta på mig hel arbetsmundering, sen hjälpte jag morfar att jobba i flera timmar. Vi städade på gården, slängde ko-mat och grejade. Ni må tro att jag var duktig, jag kämpade som bara den. Jag bar och skyfflade och grejade. Och slängde saker i traktorskopan. Och körde traktor förstås. Jag ska nog bli bonde när jag blir stor, det verkar kul. Men oj vad man blir trött. Kolla på filmen får ni se hur stark jag är!


Lämna ett svar