Morbror Daniel hälsar på och är barnvakt till mig

Idag kom morbror Daniel och hälsade på. Han hade med sig paket till mig och storebror. Jag fick en jättegosig Ior och Moltas fick en jeep som hade bilstereo som lät.

När vi ätit tillsammans allihopa så stack mamma, pappa och brorsan iväg. De skulle gå på bio och se filmen Cars. Jag blev lite orolig eftersom det var första gången jag var ensam hemma med Daniel, och jag har ju inte träffat honom så mycket, så jag var lite ledsen. Daniel försökte med det mesta, att köra mig i vagnen och allt möjligt, men jag var bara ledsen. Mamma skickade ett sms till Daniel från bion efter en timme, och då hade jag precis lugnat mig. Då svarade Daniel såhär ”Han har skrikit tills nu :-(. Men nu är han glad”. Då blev mamma jättestressad och tyckte synd om Daniel (men inte om mig, knasmamma).

Sen kollade jag och Daniel på Formel! och sport på tv:n, och jag var glad ända tills de andra kom hem mer än en timme senare. Nu har jag ju lärt känna morbror riktigt väl och vet att han är snäll! 🙂


Lämna ett svar