Daniel kommer och jag, mamma och pappa går på BIO

Idag ringde det på dörren. Och oj vad glad jag blev när det var Daniel som kom och hälsade på! Han hade med sig paket också till mig och Tett. Jag fick en cool jeep som spelade musik i bilstereon, och Tett fick en gosig Ior.

Vi åt lite med Daniel, sen så sa mamma och pappa att vi skulle åka och se racerbilarna på en STOR tv som hette bio. Jag ville först inte åka hemifrån när Daniel var och hälsade på, men sen tyckte jag att det lät rätt spännande ändå. Och racerbilarna, som jag ju bara sett på trailers på mammas dator, ville jag ju gärna se. Jag, mamma och pappa åkte iväg i bilen och Tett fick stanna hemma med Daniel. Jag var himla uppspelt och vi köpte popcorn och dricka, sen fick vi gå in och sätta oss i biosalongen. Och mamma och pappa hade rätt, det var en JÄTTESTOR tv. Först visade de en massa trailers för andra barnfilmer, men sen kom äntligen racerbilarna. Jag satt som förtrollad hela filmen igenom, trots att den var två timmar lång. Och jag åt upp vartenda popcorn, mamma och pappa fick inte smaka nåt. I slutet så kröp det lite i benen på mig, så jag försökte lägga mig lite bekvämt i stolen, men det var lite svårt. Men oj vad spännade filmen var!

När vi kom hem sen så hade Tett precis blivit snäll. Han hade varit lite ledsen och bråkat lite med Daniel, så Daniel tyckte nog att det var skönt att vi kom hem. Vi fikade lite med honom, sen skulle han åka hem till Sundsvall igen. Jag passade på att mysa lite med Daniel innan han åkte, sen följde jag och mamma med och vinkade när Daniel körde iväg med sin svarta bil. Hela resten av kvällen sen lekte jag med mina racerbilar som jag fick när jag fyllde år. Racerbilarna (Cars heter filmen tydligen) är min favvofilm, jag vill gå och se den imorgon igen, undrar om jag får det?


Lämna ett svar