Mammagrupp på BVC och vägning och mätning

Idag har jag och mamma varit på mamma-bebis-grupp på BVC. Det var roligt det att träffa en massa bebis-kompisar. Vi vägde och mätte mig också, jag hade växt som jag skulle. Eller ja, jag hade inte gått upp så jättemycket i vikt, men jag hade följt min kurva. Däremot tyckte barnmorskan att det nog var dags för mig att börja få lite smakportioner nu, så det lovade mamma att jag skulle få.

När mammagruppen var över så åkte jag och mamma direkt till brorsans dagis. Det var nämligen öppet hus där så de bjöd på fika och ville att alla föräldrar skulle komma, men det var inte så jättemånga föräldrar där när vi var där. Det var en flicka som hade stuckit upp en pärla i näsan, hon grät för det gjorde tydligen jätteont. Jag låg snällt i min barnvagnsinsats i soffan på dagis medan mamma och brorsan fikade, sen gick vi hem i regnet (fast jag märkte inte ens att det regnade eftersom jag låg och myste i vagnen).

På kvällen sen fick jag ligga på golvet och sprattla. De sa på mamma-gruppen idag att det var bästa sättet för att man ska utvecklas och lära sig saker (som att rulla, dra sig fram och krypa), så nu lär jag väl få ligga på golvet jämnt framöver. Men det gör inget, jag tyckte att det var jättekul.


Lämna ett svar