Knytte-utflykt med dagis, sen lekparken efter dagis

Idag fick jag ta med mig min ryggsäck till dagis, och i den hade mamma gjort matsäck, en smörgås och jos. Mums. Jag skulle ha med mig det för vi skulle gå på Knytte på dagis idag, då går man på utflykt till skogen och fikar där. Och hälsar på nyckelpigan Knytte.

Direkt efter dagis gick jag, mamma och Tett till lekparken. Där var Emil och hans mamma, och en massa andra barn. Jag lekte massor med Emil (han bor på min gata) och vi gungade, klättrade och åkte rutschkana. Också visade Emils mamma ett snurrtrick på gungan som jag ville göra hela tiden sen, det var jättekul. Fast jag sa att man rullade istället för snurrade…

När vi kom hem hade jag hunnit bli jättehungrig eftersom mamma inte hade med nåt fika till mig eftersom hon inte tänkt att vi skulle gå till lekparken direkt. Då fick jag välling och smörgås och myste inne till en film, även fast barnen lekte ute på gatan och ville att jag skulle komma ut och leka. Men både skogsutflykt, dagis och lekpark fick faktiskt räcka för idag, nu ville jag bara mysa resten av dan, så det så!


Lämna ett svar