Cyklar till dagis, äter fiskbullar i massor och myser

I morse vaknade jag tidigt och gick in till mamma och myste. Pappa var nere och åt frukost och åkte iväg till jobbet sen. Jag försökte somna om bredvid mamma, men det gick inte så bra, så till slut gick jag upp och satte mig och tittade på tv i mysrummet tills mammas väckarklocka ringde. Då gick jag in till henne och tjatade på henne att jag ville ha välling. Eller VALLING som jag säger. Men det fick jag inte, jag var tvungen att äta gröt först. Typiskt.

När jag äntligen ätit upp så gjorde mamma iordning mig och Tett, och sen fick jag cykla till dagis. Tett fick åka i vagnen. Jag cyklade på som bara den, men ville helst inte att mamma skulle åka hem från dagis sen, jag ville att hon skulle stanna med mig på dagis. Men sen när mamma sa att jag kunde vinka genom fönstret så gick det bra. Hon fick en massa slängpussar och sen gick jag in och lekte när mamma hade försvunnit bort bakom hörnet.

På dagis lekte jag med alla andra barnen, och till lunch fick vi fiskbullar. Det var mums och jag åt jättejättemånga. Efter lunchen blev jag trött och stensomnade på vilan. Även fast jag egentligen inte ska sova på dagarna längre. Sen blev jag på lite dåligt humör när jag blev väckt, men sen blev jag glad när mamma kom och hämtade mig. Jag cyklade hem, och när vi kom hem kollade jag och mamma på min nya film (Madagaskar) och sen lekte jag lite och badade sen i badkaret. Jag hällde på nästan en halv flaska med Superhjältarna-bubbel, så det blev många bubblor må ni tro. Efter badet spelade jag lite gitarr för Tett i mysrummet, och sen kom pappa hem. Han ropade på mig och mamma att vi skulle komma ut och titta på regnbågen. Eller regnbågarna rättare sagt, för det var två stycken, så det gjorde vi. Sen var det dags att äta middag. Pappa hade köpt med sig mat hem, ris, mums! Jag älskar ris. När vi ätit hade klockan blivit så mycket att det var dags för mig att sova för natten.

Lämna ett svar