Shopping

Jag och pappa gick upp och tittade på Simpsons. Mamma och Tett sov en timme till. Sen åt vi frukost och gav oss ut på stan för lite shopping. De 6 par jeans och 12 långärmade tröjorna som mamma räknade till fyllde min garderob i början av sommaren är alla urväxta så det behövdes nytt inför hösten. De hittade en massa kläder till mig mamma och pappa: långärmade tröjor, två par jeans, pyjamaser, långkalsonger, skjortor och två par vinterstövlar. Det ni. För ett tag sedan köpte vi skidoverall och nya mössar och vantar med, så nu är jag nästintill fullekiperad. Bara vinteroverallen och fleeceunderstället som saknas. Men det har vi beställt… Stackars Tett han fick bara en ny mössa, en brun fleecemössa som passar till hans overall. Allt annat har han, för jag fick så mycket kläder när jag var så stor som Tett är nu, så han har fått ärva allt det.

På kvällen myste jag och Tett i min säng, medan mamma och pappa sjöng och spelade innan det var dags att sova.


Lämna ett svar