Oldemor och oldefar är barnvakt när mamma och pappa är på konsert

Idag så åkte vi till Stockholm på förmiddagen. Mamma skulle klippa sig inne i stan, så vi åkte in dit och släppte av henne där, sen åkte jag, pappa och Tett vidare hem till oldemor och oldefar. Där lekte jag med alla bilarna och bussarna med oldemor. Sen är mamma kom tillbaka igen, fin i håret minsann, så hade oldemor lagat god mat som vi åt. Sedan fick vi god efterrätt också med päron och after eight. Och inte nog med det, sen precis innan mamma och pappa skulle säga hej då till oss (för de skulle iväg på Pink-konsert och jag och Tett skulle stanna hos oldemor och oldefar) så fick vi fika igen. Det var supergoda halloween-bakelser som oldefar hade köpt, mums! Choklad!

Sen sa mamma och pappa hej då, och jag kollade på tv och lekte med oldemor och oldefar. Till slut var klockan så mycket att jag somnade i soffan, det var skönt det… Lillebror var lite besvärligare än jag, och somnade inte förrän ganska sent, mitt på oldemors mage i fåtöljen. Knas-brorsan!

Mamma och pappa kom och hämtade oss sent sent, men det märkte jag knappt, för de bar ut mig i en varm bil bara så fortsatte jag att sova i bilen på vägen hem, och sen bar de upp mig till sängen så fortsatte jag att sova där ända till nästa morgon.


Lämna ett svar