Hos oldemor och oldefar medan mamma och pappa är på konsert

Idag har jag fått vara hos barnvakt i flera timmar för första gången… jag och brorsan fick nämligen vara hos oldemor och oldefar medan mamma och pappa var på Pink-konsert. Det gick jättebra. Jag, pappa och brorsan var där hela dan nästan, och mamma var inne i stan och klippte sig. Sen kom mamma dit med, och då åt vi middag och så. Brorsan var vild som vanligt och lekte med alla sina leksaker som han har där, och jag lekte med mina leksaker som mamma och pappa tagit med till mig.

Jag var snäll hela tiden när mamma och pappa var på konsert, men jag var inte nåt vidare sugen på att sova. Dessutom är jag lite täppt i näsan, så oldemor vågade inte låta mig ligga och sova i sängen på övervåningen alldeles själv. Så bra nog så sent somnade jag till slut, mitt på oldemors mage när hon låg i fåtöljen. Det var allt knasigt det 🙂 Mamma och pappa skrattade när de såg hur jag låg och sov när de kom och hämtade oss mitt i natten! Men jag tyckte att det var mysigt i alla fall!


Lämna ett svar