Första dan på nya nya dagiset

Idag var det dags att gå till det nya nya dagiset. Alltså i de nya lokalerna. Jag var jättespänd på morgonen, men fick ändå i mig lite gröt till frukost. Jag och mamma gick själva till dagis idag, för pappa jobbade hemma så Tett fick vara hemma med honom.

Barnen var ute och lekte när vi kom, men vi gick in ändå och kikade lite, vi måste ju se oss om i nya lokalerna. Jag sprang in och det första jag hittade var flygplanet. Åh vilken tur att det kommit med i alla flyttkartonger.

Jag trivdes bra i de nya lokalerna och det kändes jättekul att träffa alla kompisar igen nu efter att ha varit ledig i flera dagar. Och det är en så bra gård att leka på, många leksaker och jättekul. När mamma kom och hämtade mig så spöregnade det ute, men vi var ute och lekte ändå. När vi gick hem hoppade jag i varje vattenpöl. Det får man göra när man är regnklädd och har gummistövlar på sig, så det så!

När vi kom hem så fikade vi och tittade på film och lekte, sen sjöng och busade vi hela familjen när pappa slutat jobba. Vilken mysdag det har varit idag! Och vilket fint nytt dagis jag har fått!


Lämna ett svar