Moltas första mobil?

Med så teknikfrälsta föräldrar som oss är det väl snart dags för Moltas att få sin första Mobil-telefon?

Nä. Det ska vi väl försöka hålla honom ifrån ett antal år till. Men när det väl är dags så kanske det blir en uppföljare till Imaginarium MO1. MO1 har en knapp för att ringa pappa och en knapp för ringa mamma, mycket enklare än så kan det ju inte bli.

Formdata – det mobila företaget
Själv var jag väl 20 år när Möller övertalade oss i Formdata att motvilligt skaffa varsin mobiltelefon för det fascionabla priset av 1 krona. På den här tiden behövde man dessutom inte betala av telefonen med en förhöjd månadsavgift som nu för tiden. Å andra sidan kostade det väl 7:-/minuten att ringa.

Till Möllers stora förtret så tyckte nog vi andra tre att det var ganska pinsamt att prata i mobiltelefon på den tiden – det var ju en yuppiegrej. Varför vi i princip aldrig hade telefonerna på, och därmed aldrig svarade när han eller kunderna ringde. Du var så före din tid Henke. Vem kunde ana!?

Lämna ett svar