Rymmer från Jysk

Idag var vi på Jysk och Coop och lite annat och handlade. Då passade jag på att rymma från Jysk när vi var där. Åh vad mamma och pappa blev arga och rädda då. Arga på mig för att jag smitit, och rädda för att de inte visste var jag tagit vägen. Jag som bara gått och ställt mig och vaktat en bil-kund-vagn tills vi skulle på Coop 🙁

På Coop handlade mamma och pappa en massa grejor som de skulle ha för att bygga ett skafferi i köket. Eller ja, bygga hyllor i en garderob vi redan har i köket. Oj vad mycket grejor vi hade med oss i bilen på vägen tillbaka…

Väl hemma igen så höll mamma och pappa bara på att bygga sitt skafferi, så jag tyckte de var sååå tråkiga. Jag gick upp och la mig och kikade på tv en stund, och somnade jättefort… Mamma och pappa höll på till sent med sitt skafferi, men ni må tro att de var nöjda när det var klart!

Lämna ett svar