Trillingmoster och namn

Idag ringde din moster Emmelie från Goa i Indien (där hon är på semester) och berättade att hon ska komma hit och hälsa på nästa onsdag. Åh vad glad jag blev då, jag har saknat henne så, för hon har varit borta i två månader och rest! Jag berättade såklart hemlisen om dig, och hon blev chockad och jätteglad 🙂

Idag har vi beställt en namnbok med från Adlibris, vi måste ju hitta ett pojknamn också ifall du är en liten kille där inne i magen. Jag tror inte vi kommer att hitta nåt i sen sån bok, eftersom vi vill ha lite ovanliga namn (som dina bröder), men den kanske går att använda för att hitta något namn som man kan göra någon egen variant av… Vi har diskuterat namn en del under dagen med efter vi beställt boken, och hittat ett som kanske känns bra. Vi ska suga på det ett tag så får vi väl se hur det känns om någon vecka eller så…

Jag har tittat lite efter bärsjalar idag med. Först ska jag använda den för Tett när vi ska åka till Thailand, men sen kommer nog du att få hänga i sjalen hela sommaren med 🙂

Lämna ett svar