Farmor och farfar får veta

Din pappa berättade för din farfar idag att han skulle bli trilling-morfar. Och farmor fick också veta såklart. De blev lika chockade som mormor och morfar. Det är nog för att du kommer så nära storebror Tett. Det blir bara lite drygt ett år mellan er. Och jag förstår om de är chockade, jag och din pappa är rätt chockade vi med att det gick så fort. Men vi är jätteglada förstås 🙂 Sedan var vi på kalas hos Moltas kompis Moa som fyllt 4 år. Där var det massor med barn. På vägen hem ringde din pappa till farbror Björn och berättade om dig med. Han blev också chockad men glad! Sedan började jag och din pappa att diskutera namn. Vi har ett flicknamn färdigt, men det är värre med pojknamn… vi har ju använt de två vi hade på dina storebröder. Din pappa har ett namn som han gillar och jag har ett som jag gillar, men vi tycker inte om något av namnen båda två… Vi får väl hoppas att vi hittar nåt som känns bra i alla fall (och nåt vi kan komma överens om).

Lämna ett svar