Oj, en bebis i magen!

Hej bebis!

I morse tog jag mig tid att göra ett graviditetstest. Jag hade inte riktigt trott på att jag skulle bli gravid så snart, mensen har ju strulat lite hit och dit nu när jag ammar din storebror. Så även om jag haft mina misstankar på att du funnits där i magen så var jag ganska så säker på att testet skulle visa negativt… Lite förstrött slängde jag ett öga på testet efter ett par minuter. Gissa vad förvånad jag blev när testet visade ett litet plus-tecken. Oj, oj, oj… Jag var tvungen att kolla på kartongen och instruktionerna ett antal gånger för att förstå att testet visade att det ligger en liten bebis och växer i mig igen. Du. Jag ringde din pappa direkt (när jag väl förstått) och sa bara ”jag vet inte riktigt hur jag ska säga det här”, och din pappa förstod direkt, men tyckte allt att det var lite knäppt. Både du och dina storebröder har blivit till bara av tanken på att vi skulle försöka få bebisar, så vi är lite chockade. Jag hade ju haft mina föraningar om att jag väntat dig eftersom jag känt lukter så bra och gråtit så många glädjetårar senaste veckan, nåt som jag gjort de två tidigare graviditeterna med, men jag har slagit bort tanken eftersom det inte ens kan gå så fort. Trodde jag.

När jag pratat klart med din pappa gick jag in och satte mig vid datorn. Skrev in sista mensens första datum på Liberos hemsida och fick fram att du ska komma runt den 21 juni. Lite senare enligt mina beräkningar, men eftersom du väldigt troligt kommer att komma med kejsarsnitt så blir det väl runt det datumet du kommer. Den 21 juni är min mormors, dvs din gammelmormors, födelsedag. Dessutom brukar midsommar infalla ungefär runt det datumet. Vilken midsommar-present vi ska få nästa år 🙂

Efter jag suttit och kollat runt lite vilket datum du ska komma, vilken vecka jag är i nu (vecka 6) och lite sånt fick jag jättebråttom för att hinna få din stora storebror Moltas till dagis i tid, och för att jag och din lilla storebror Tett skulle hinna till sångstund på öppna förskolan. Dina bröder var snälla men vi blev ändå ganska sena till dagis. Men till sångstunden hann vi i alla fall i tid. Men jag hade inte så mycket där att göra idag, jag satt mest och tänkte på dig som ligger i min mage. Hoppas du kommer att trivas där!

Jag och din pappa har pratat och sms:ats flera gånger idag, och vi tycker att det är lika spännande med dig båda två. Vi har pratat om ifall vi ska ta reda på om du är en tjej eller kille, men vi har inte riktigt bestämt oss. Din pappa vill det, men jag har inte bestämt mig riktigt än. Men jag är så nyfiken, så jag kommer nog inte att kunna hålla mig ändå 🙂

Puss och kram mitt älskade lilla frö i magen

Lämna ett svar