Aj, min tå!

I morse när jag vaknade och skulle springa till toaletten (inatt var andra natten som jag sov utan blöja, och utan att kissa på mig på hela natten) så slog jag i tån i badrumsdörren. Det gjorde sååå ont. Jag illskrek och mamma kom springades för hon trodde att jag kissade på mig, att jag inte hann in på toaletten. Så tokiga mamma lyfte upp mig och satte mig på toa, och inte förrän hon märkte att det inte var något kiss i kalsongerna frågade hon vad det var som hade hänt. Då visade jag min stortå för henne. På den hade nageln delats mitt itu och det rann massor med blod. Då var det synd om mig 🙁 Mamma gjorde rent från blod och sen satte hon på två(!!) plåster på tån (en med en elefant). När jag fått plåster på tån sprang jag omkring som vanligt sen, men jag hade inte glömt bort det, för det första jag skulle visa när jag kom till dagis var min plåstriga tå!


Lämna ett svar