Äntligen fri från cola

Oj, oj, oj. I fredags blev det fest med tio godisar en liten Pringles-burk och en Cola light.

Det var verkligen inte lätt att göra ett val av tio bitar godis bland 600 sorter. Men oj vad gott det var att slå sig ner i soffan med en kopp te och andäktigt mosa i sig de söta godbitarna. Tyvärr så gjorde suget sig påmint både på lördag och söndag, det var enormt. På söndagen fuskade jag t o m för första gången och åt två rutor av en mörk chokladkaka som fanns i kylen.

Slut på Cola-beroendet
Cola-beroendet kan jag lyckligt berätta att jag är helt av med dock. Det var rent av äckligt med den fräna sötmedelssmaken som trängde igenom. Ärligt talat så är inte Pringles någon favorit heller, valet föll på dem för att det var det enda jag hittade i liten förpackning.

Jag har inte bestämt när, men inom en inte allt för avlägsen framtid kommer jag nog att ge upp godis-förbudet. Dock inte utan restriktioner. Tio godisar i veckan kommer gränsen att vara.

Veckans vikt:  73,7 kg  
Den här veckan: -0,6 kg 
Sedan start: -1,0 kg


En kommentar till “Äntligen fri från cola”

  1. Ja, jag sa ju det…
    …att cola light var ingen höjdare efter ett långt uppehåll. Skönt att slippa vara sugen. Synd att det inte funkar lika bra med allt annat… godis, chips, kakor… mmmm…

Lämna ett svar