Gråter som en galning och känner alla lukter

Hm. Jag undrar om det är en liten början till en bebis i min mage. En av mina kompisar, Linda, berättade idag att en av hennes kompisar fått tvillingar, och skickade en länk till sin kompis berättelse om när de kommit till världen. När jag läste den forsade tårarna på mig. Nog för att jag brukar vara lite lättgråten, men det här var lite väl även för att vara jag…

Senare på kvällen tittade din pappa och jag på Idol (ett sångprogram på TV4). När en av deltagarna (Danny) sjöng Tommy Nilssons ”Öppna din dörr” började jag storgråta igen och sa till din pappa att ”jag måste vara gravid”. Din pappa höll med om att det måste vara något särskilt i alla fall om man börjar storgråta till Idol…

Förutom att jag gråtit som en galning sista tiden så har jag känt lukter oerhört väl också. Det är ett ganska tydligt graviditetstecken för mig, eftersom jag känt lukter väldigt väl både när jag väntadt Tett och Moltas. Hm, undrar just om någon finns i min mage… Om du finns där så är du nästan så ny att du inte borde göra något väsen av dig, men man vet ju aldrig…

Lämna ett svar