Jag och mamma sjunger på öppna förskolan

I morse så låg jag, brorsan och mamma och myste i sängen en stund innan det var dags att kliva upp. Vi har sovit lite dåligt i natt alla tre, så mamma tyckte att det var ok att vi kom lite senare till dagis. När vi lämnat brorsan där (vi körde bil idag för det regnade) så åkte jag och mamma till öppna förskolan. Vi började med att byta blöja när vi kom dit, sen var det dags för sångstund. Då fick jag syn på Hedda och hennes mamma och pappa, då blev jag jätteglad! Sen sjöng vi allihop, jag tycker att det är jätteskoj. Idag fick vi spela maraccas med, oj vad duktig jag var på det! Och gott smakade den med!

Efter sångstunden så låg jag på golvet och pratade lite med Alice, henne träffade jag på förskolan för två veckor sedan med. Hon är jättesöt och ler hela tiden, och är en månad äldre än jag bara (det är Hedda med, jag gillar lite äldre och mörka tjejer, det är både Alice och Hedda).

När jag lekt klart med Alice var jag lite småtrött men orkade sitta i barnstolen så pass länge att jag fick i mig en halv banan i alla fall. Men sen var jag så trött så trött. Jag fick sitta i mammas knä då, och somnade direkt, slog nästan huvudet i bordet. Hedda däremot var vaken och pratade och skrattade hela tiden.

Då jag sovit ganska länge och mamma fikat klart så gick vi in i begagnat-butiken och kollade, och mamma hittade ett spjälsängsskydd som vi köpte för 20 kr. Oj vad billigt! Sen packade mamma ner mig i vagnen och gick till bilen. Det gillade jag inget vidare, men som vanligt var det ok så fort vi började röra på oss.

När vi kom hem fick jag lite mat och sen somnade jag gott, och sov ända tills vi skulle hämta brorsan på dagis. Jag var lite småsur på vägen dit men somnade om i vagnen, så jag fick stå ute i regnet medan mamma gick in och hämtade brorsan. Fast jag märkte inte att det regnade ens eftersom jag låg nerbäddad i min sköna vagn!

Lämna ett svar