Russinlek på dagis

Idag på dagis så kom några från Handelshögskolan i Stockholm och skulle göra ett test på mig och några andra på dagis (mamma hade anmält mig till det). Man fick förhandla med russin, sen fick man russin till belöning med. Det gick jättebra!

När mamma kom och hämtade mig visade jag mina påsar med russin som jag fått, också berättade jag att vi hade ätit potatis till lunch.

Vi gick till Hemköp och handlade lite efter dagis, och jag hittade en pinne som vanligt som jag bar med mig från dagis, och la utanför Hemköp medan vi var inne och handlade. Jag körde vagnen och fick smaka pannkaka med sylt av en tjej som stod och bjöd på det inne i butiken. Det var mums! Vi handlade popcorn till ikväll och lite annat, och när vi handlat klart så hämtade jag min pinne och sen gick vi hem. Mamma tycker det börjar lika en majbrasa utanför vår parkeringsplats här hemma, för det är där jag samlar alla mina pinnar.

Jag fikade lite banan och välling och Tett fick mat, sen läste jag och mamma Bamse. Efter det satt mamma framför datorn, jag tittade lite på film och Tett sov medan vi väntade på att pappa skulle komma hem.

Lämna ett svar