1. Högmod

Idag när jag satt och letade på istockphoto efter bilder till ett jobb så kände jag hur irritationen växte sig allt starkare. Anledningen? Jo, att det finns så många FULA illustrationer. Och dessutom är de döpta med namn som "artistic", "beautiful" etc. Hur fan kan nån tycka att dessa fula illustrationer är vackra eller särskilt konstnärliga? Huah! Jo, man säger ju att smaken är som baken, men kan folk verkligen tycka att vad som helst är snyggt? Ja, det verkar så. Men de har inte rätt.

4 reaktioner till “1. Högmod”

 1. Jo…
  det känns ju onekligen som om att folk gillar det… Men jag tror mest att det är för att ”det ska vara så” på ngt vis. Och att ingen egentligen har tänkt efter om det är snyggt eller inte.

  Fick du betalt då föressten? 😉 hahaha

 2. Det har du också!
  Och titta så roliga och spännande dom andra korten blir jämfört med erat.

  Att man måste betala för standardbilder med svampad bakgrund, man borde få betalt enligt min uppfattning!

 3. Jag har faktiskt…
  …nu i veckan varit och tagit en ”svampad-bakgrund-bild” på killarna. Nästan så jag skäms, men vad fan… vissa gillar ju sånt (antar jag eftersom alla har såna bilder?), så jag tänkte att de kan få sitt behov tillfredställt med.

Lämna ett svar