Hem till Västerås igen

Idag var det dags att åka hem till Västerås igen. Jag var inte så sugen på det, men när mamma och pappa efter frukost berättade att vi skulle hälsa på Daniel i Sundsvall på vägen hem, då tyckte jag att det var helt ok!

När vi kom till Sundsvall så var Daniel inte hemma när vi kom och ringde på dörren, för han hade gått och köpt pizza till oss som vi skulle äta. Mums! Men han kom ganska snart efter att vi kommit, och gissa om jag blev glad då!

Vi åt lite pizza och sen spelade jag och Daniel tv-spel medan pappa, Tett och mamma slappade i soffan. Jag ville verkligen inte åka hem sen när det blev dags för det, men mamma och pappa sa att vi MÅSTE åka, för annars skulle det bli alldeles mörkt så vi var tvungna att köra i mörker hela vägen.

Jag kollade på film och sov på vägen hem, och när vi kom hem så fick jag, Tett och mamma ett varsitt paket av pappa som han köpt när vi var uppe hos mormor och morfar. Åh vad glada vi blev! Jag fick två racerbilar till min cars-samling, Tett fick en handskallra som han kunde ha runt handleden och mamma fick goda teer. Vilken snäll pappa vi har!


Lämna ett svar