Jag och mamma hämtar pappa vid tåget

Idag hade vi en riktig slappdag och tog det mest lugnt. När jag skulle middagsvila så la jag mig hos Vilmer i hans säng. Det tyckte vi var jättemysigt båda två. Han har en alldeles egen liten säng, men jag fick plats i den, vilken tur va?

Efter jag vilat en stund så gick jag och morfar ut och jobbade lite igen. Kossorna ville ju ha mer mat, så vi körde lite traktor och hälsade på kossorna. De är himla fina mormor och morfars kossor, alldeles håriga och med jättestora fina horn.

På kvällen fick vi lyssna när Emmelie och Alex sjöng sångerna som de ska sjunga för gammelfarfar imorgon på hans 80-årskalas. Det var jättefint må ni tro! Jag hjälpte till att sjunga lite jag med 🙂

Senare på kvällen så tog jag och mamma bilen och åkte in till Ånge för att hämta pappa vid tåget. Men gissa vad snopet, jag stensomnade och sov som en stock när pappa kom, så jag orkade knappt säga hej till honom när han kom och väckte mig i bilen. Men sen när vi stannade och handlade på Ica på vägen hem så vaknade jag till och då kramades jag med honom i alla fall!


Lämna ett svar