Jag, mamma och brorsan åker till mormor och morfar

I morse var det full fart för att mamma skulle få med mig och brorsan och alla saker i bilen för att åka till mormor och morfar. Men till slut så kom vi iväg. Vi var snälla i bilen jag och brorsan, jag satt och jollrade och skrattade och lekte, och brorsan tittade på film. Jag gillar att åka bil ensam med mamma och brorsan, för då får jag sitta fram med mamma.

När vi kom fram till mormor och morfar så lekte jag på golvet. Då kom Vilmer fram och ville leka med mig, men då drog jag honom i pälsen, det gillade han inte så mycket. Jag fick en fin jacka som mormor hade köpt med, en grön.

På kvällen när brorsan skulle bada i mormor och morfars bubbelbadkar så försökte först mormor och sen mamma att stoppa ner mig i badet med, men då illskrek jag som bara den. Jag var inte det minsta sugen på att bada.

När jag skulle sova på kvällen ville jag inte somna uppe i sängen, så moster Bettan satte sig med mig på golvet inne i badrummet och tittade på stjärnhimlen de har där, och då somnade jag gott i hennes famn. Efter att ha dragit lite i hennes flätor först förstås, det är kul!


Lämna ett svar