Åker till mormor och morfar

Idag åkte jag, mamma och Tett till mormor och morfar. Vi kom iväg i ganska bra tid, så när vi kom fram hann jag leka en hel del. Också åkte jag och morfar och köpte hörselskydd till mig, för det måste man ha när man ska köra traktor sa morfar. Annars kan man få dålig hörsel, eftersom traktorn låter så mycket. När vi kom tillbaka sen så matade jag och morfar kossorna med traktorn.

När vi matat kossorna klart så fick vi också lite mat. Jag åt lasagne från Träporten, det var jättegott.

På kvällen så fick jag bada i mormor och morfars bubbelbadkar. Det tycker jag är jättemysigt. Tett däremot, han illskrek när mormor skulle doppa ner honom i vattnet, så han gillar inte att bada direkt. Knasbrorsa! Vilmer däremot, han ville gärna bada med mig, men vågade sig inte riktigt på att hoppa ner i vattnet. Men han var bra nära…

När det var dags att sova sedan så fick jag sova tillsammans med mamma i Bettans stora säng. Det var mysigt det, jag kramades med mamma hela natten!Lämna ett svar