Karin och Erik hälsar på

Idag är det fars dag. Det betyder att pappa skulle få paket, så mamma visade mig när jag vaknade var paketen låg, så hämtade jag dem och gav till pappa. Och Tett vaknade också då precis och ville vara med när pappa skulle öppna paket. Han tyckte att pappren runt paketen var jätteroliga att leka med. Jag hjälpte pappa att öppna paketen med, det var kalsonger och ett par hörlurar i paketen. Pappa blev jätteglad och provade hörlurarna direkt. Då knäppte jag kort på honom. Också provade jag hörlurarna jag med.

Sedan hade vi en riktig innedag då vi slappade och mamma och pappa fixade och grejade med en massa saker. Jag tittade på film och lekte i mitt rum. Sen på eftermiddagen så ringde Karin och frågade om vi var hemma, för då var hon och Erik i Västerås och ville hälsa på. Det fick de ju såklart!

När de kom blev jag helt vild, och busade och busade med dem. Sen fikade vi och sen lärde Karin mig att gå skottkärra. Det var jättekul. Karin och Erik kunde också gå skottkärra, duktigt va? När de åkte hem sedan hade jag busat så mycket att jag var alldeles jättetrött och ville gå och sova. Det fick jag så gärna sa mamma och pappa. Tur!


Lämna ett svar