Handlar och Isak hälsar på

I morse klev jag, pappa och Tett upp och kollade på Simpsons, medan mamma sov. Sen bakade jag och pappa scones, och sen väckte jag mamma och sa att vi skulle äta frukost.

Sedan gav vi oss ut på lite shopping. Mamma och pappa skulle titta på byrå och tapeter. Jag tyckte att det var kul en stund, men sen blev jag less och hungrig. Då åkte vi och köpte lunch på McDonalds som vi åt när vi kom hem.

På eftermiddagen spelade jag bilspel med pappa på datorn, och då kom Isak och hans mamma och ringde på och frågade om vi ville följa med och se Alfons Åberg på bio imorgon. Vi fick se hur vi skulle göra sa mamma, men Isak ville stanna och leka en liten stund, och då fick han det. Vi lekte med mina bilar, sen gick Isak hem.

Senare på kvällen gick pappa och Tett och handlade lite mat, då målade jag och mamma i min nya målarbok med racerbilarna som jag fick idag. Vi målade jättefint!

Lämna ett svar