Majskrokar och barnmässa

I morse vaknade jag i min resesäng i Karin och Eriks gästrum. Och där inne låg mamma och Moltas med, i sängen, och pappa på golvet. När vi klev upp hade Karin och Erik fixat god frukost, och jag låg på golvet och lekte medan de andra åt (jag hade redan ätit välling i sängen).

Sedan åkte vi till en barnmässa som mamma ville gå på. Brorsan hade jättekul må ni tro, och sprang omkring som en galning och lekte med allt. Jag satt snällt i vagnen och kikade, det fanns mycket att titta på må ni tro. Jag fick smaka nåt som hette majskrokar med i någon av montrarna, och det var gott må ni tro. Så mamma och pappa köpte en stooor påse såna till mig. Men oj vad kladdig man blev av dem 🙂 Jag fick en svart snygg napp med i en av de andra montrarna, den ska jag ha när jag ska vara riktigt cool!

Vi fikade lite och gick runt och kikade, och sen åkte vi till oldemor och oldefar och hälsade på innan det var dags att åka tillbaka hem till Västerås igen.


4 reaktioner till “Majskrokar och barnmässa”

Lämna ett svar