Shopping och ny madrass till mamma och pappa

Efter frukost idag så lekte jag och Tett massor med papegojan som jag fick av mormor och morfar. Den är jätterolig för den kan härma vad man säger. Om jag säger ”mamma” så säger papegojan ”mamma” också. Knasigt va? Både jag och Tett tyckte att den lät jätteroligt och låg på golvet och kikade på den och pratade så att den fick härma oss.

Senare på förmiddagen åkte vi ner till stan och fikade och mamma och pappa bytte lite storlekar och så på sina julklappar. Det var mysigt det…

Sen åkte vi till Ikea och köpte en ny bäddmadrass till mamma och pappa, eftersom jag kissade ner den andra på julaftonsmorgonen 🙁

När vi kom hem kollade jag på Nicke Nyfiken, Tett vilade och mamma och pappa tittade på film nere. Sen spelade jag och pappa cars-spel på datorn och mamma vilade.

Lämna ett svar